Nau industrial-comercial a l’Ametlla del Vallès

 • 1.450.000€
Poligon industrial l'Ametlla Park

Nau industrial-comercial a l’Ametlla del Vallès

Poligon industrial l'Ametlla Park
 • 1.450.000€

Informació principal

 • Naus comercials, Naus industrials
 • Tipus d'immoble
 • 1825
 • m2
 • 2006
 • Any de construcció

Descripció

Nau industrial de tipus B, situada al nou Polígon Industrial L’Ametlla Park de l’Ametlla del Vallès (Barcelona).

Es troba a 24 km de Barcelona sortint per la Meridiana o les Rondes,  direcció Girona, per la C-17 o l’AP-7 i està molt ben comunicada per accedir a l’Autopista AP-2 o l’A-2 direcció Sud.

La nau disposa d’una superfície total construïda de 1.225 m², distribuïda en tres plantes:  470 m² PB + 285 m² P1 + 470 m² P2.

També disposa d’un pati de propietat i totalment tancat de 600 m². El pati frontal compta amb  21 m de llargada per ubicar tràilers al seu  interior sense envair el carrer.

La planta baixa té dues alçades diferents: una part més baixa de 4,5 m d’alçada i una segona de 7,2 m d’alçada. Des d’aquesta planta s’accedeix a les dues plantes superiors mitjançant escala i un ampli ascensor; també disposa d’un accés per a camions a la façana principal i un accés per a carretons i furgonetes per la façana del darrere. El magatzem està dotat d’un sistema de detecció contra incendis i sistema d’extinció mitjançant BIES. Compta amb paviments pintats amb tractament contra l’adherència de la pols. En aquesta mateixa planta hi ha el menjador del personal, el qual està dotat amb cuina equipada i una taula per a 8-10 persones, els serveis del personal i una dutxa.

La primera planta disposa d’un espai preparat per a oficines, dotades amb paviment porcellànic italià, sistema de climatització, il·luminació amb pantalles LED de baix consum i alt rendiment, sistema de detecció d’incendis i sistema d’extinció per BIES. Aquesta planta compta amb dos banys totalment adaptats amb paviments i sanitaris de gran qualitat.

A la segona planta hi ha les oficines de direcció i un espai destinat al showroom. La zona d’oficines té paviment porcellànic italià, il·luminació de disseny i sistema de climatització independent de la resta de la planta. La part del showroom està totalment preparada per adaptar-se a qualsevol sistema o línia de producció (té una prelínia d’aire comprimit que puja des de la planta baixa). Està dotat amb un sistema de climatització independent, dividit en tres zones. El paviment també està totalment pintat amb tractament contra la pols. La il·luminació és de tipus industrial amb projectors de disseny i tota la planta està dotada amb sistema de detecció  i d’extinció d’incendis mitjançant BIES. També compta amb dos banys amplis totalment adaptats amb paviments porcellànics i sanitaris d’alta qualitat, com a la planta inferior.

La instal·lació compta actualment amb dues escomeses elèctriques, una primera línia que suporta fins als 70 kW i una segona línia que suporta 380 kW. La instal·lació elèctrica parteix de la planta baixa, amb un quadre general que reparteix a un subquadre per cada planta. Tots els quadres estan preparats amb domòtica per al control de totes les instal·lacions.

Tota la nau compta amb instal·lació wifi de xarxa pròpia.

Tots els banys de la instal·lació i la cuina estan dotats d’aigua calenta.

Tota la instal·lació està protegida amb un sistema d’alarma connectat les 24 hores del dia amb vigilància nocturna i caps de setmana.

L’immoble compta amb un ampli i modern ascensor que comunica les tres plantes, el qual està totalment adaptat per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda. També disposa d’un muntacàrregues amb capacitat per a dos palets americans que des de la planta baixa dona accés a les dues plantes superiors.

Per tant, tota la nau està adaptada per a minusvàlids i per a persones amb mobilitat reduïda, atès que totes les portes són de pas lliure 90 cm, l’ascensor té doble porta per facilitar la sortida de les cadires sense haver de girar o sortir cap enrere i tots els banys permeten un ampli gir de les cadires i compten amb els complements necessaris per facilitar-ne l’ús.

Actualment, la nau disposa de llicència d’activitat i mediambiental per l’activitat que realitza.

En cas que sigui necessari dur a terme diferents activitats dins del mateix immoble, la nau està sectoritzada pel que fa a incendis; de manera que hi ha un primer sector comprès a la planta baixa magatzem més escales del darrere d’incendis, un segon sector amb la planta primera i escales del darrere d’incendis i un tercer sector amb la planta segona i escala principal.

Més que una nau, aquesta instal·lació està acabada i preparada com un edifici d’oficines amb una planta baixa de magatzem i disposa d’un alt nivell d’acabats.

Detalls

Mides de l'immoble
1825 m2
Any de construcció
2006
Actualizado en octubre 20, 2022 a 5:29 pm

Localització

 • Comarca Vallès Oriental
 • Província Barcelona
 • Codi postal 08480
 • Població L'Ametlla del Vallès

Reserva una visita

La teva informació

Enviant aquest missatge acceptes la nostra Política de privacitat

Comparar listados

Comparar
nausmar
 • nausmar